Ik ben wie ik ben!
Niets meer en niets minder! Precies goed zou ik zeggen….
Ook gek dat ik dat zo benoem, maar zo voelt het ook echt in “heel mijn zijn”.

En ook ik leer van mijn tekortkomingen, gelukkig ben ik mens, net als jij!

Jij bent wie je bent!
Ook jij mag en kan “heel zijn”.
Leuk om eens verder kennis te maken!

Ik ben Rian Verwijst en in 1969 geboren met de familienaam Van Hoek. Tot 2016 heb ik 25 jaar met heel veel plezier in de administratieve sector gewerkt.
Mijn interesse in de wondere wereld van energie heeft me altijd getrokken. Ik heb me altijd verbaasd dat van nature alles zo mooi op elkaar afgestemd is. Door de jaren heen merkte ik bewust en onbewust dat er ook periodes zijn die daar helemaal haaks op staan en je je afvraagt waarom dat zo is. Maar ook bovennatuurlijke dingen die mijn verwachtingen overstegen maakte daar deel vanuit, het zijn voor mij de cadeautjes waar ik erg dankbaar voor ben.

Dankzij mijn drie prachtige kinderen met leer-, concentratie- en dyslexieproblematiek en de nodige vage klachten, en mijn echtgenoot die na een ongeval het een en ander voor zijn kiezen kreeg, heb ik de reguliere gezondheidszorg zodanig mogen ervaren dat ik me daar niet altijd prettig bij voelde. Mijn zoektocht in de complementaire zorg heeft voor mij meerdere keren heel veel mooie dingen gebracht. Ook dat ik met NEI in contact kwam. Dit was zo’n geweldige ervaring, dat ik me daar helemaal ik kwijt kan. Ik gun het zoveel meer mensen dit ook zo te ervaren. Mijn NEI Coach diploma heb ik vol trots behaald in december 2015. Tijdens mijn opleiding, ontdekte ik nog veel meer en hoe veelzijdig de mogelijkheden met NEI mogen zijn. Als coach wil ik jou ook verwonderen…
Graag verdiep ik me nog verder in deze materie, omdat er nog zoveel te ontdekken is. Ik heb dan ook mijn NEI Master eind 2017 afgerond. Waarbij ik met veel passie mijn eindopdracht, het maken van het protocol “de overgang”, heb mogen presenteren. Daarnaast heb ik in 2017 ook mijn NLP practitioner Coach Opleiding (Neuro Linquïstisch Programmeren) bij Jolanda Vleugel behaald. In 2018 heb ik het systemisch werken (familie-/organisatie-opstellingen) daar aan toegevoegd.

Maar mijn visie gaat verder… ik vind het niet alleen belangrijk dat het helend is waar je voor komt, maar hoe zorg je er voor dat je in de toekomst je gezondheidsklachten voor blijft? Vandaar ik graag samenwerk met Centrum Maia. Mijn moto is dan ook van KLACHT naar KRACHT.

Het doel van mijn praktijk is:

  • dat iedereen, jong en oud, mag zijn wie hij of zij is, en zich bewust mag worden van zijn of haar zelfhelend vermogen.
  • dat deze natuurgerichte therapie heel goed samen gaat met de reguliere zorg.
  • dat het prachtig is om te ervaren dat iemand in zijn of haar eigen energie/kracht staat.